Lopend

11
jan

Gezondheidsprojecten

By: admin

Sinds 2002 verzorgt ZOT een tandenpoetsproject in Sulawesi. Goede gebitshygiëne werkt preventief en voorkomt ziektes. Marleen van Hilten (coördinator) heeft opnieuw twee bezoeken aan dit project gebracht. Haar bezoeken hebben een stimulerend effect op de locaal werkende hygiëniste Martha en de desbetreffende scholen. Martha bezoekt wekelijks de plaatselijke scholen met een totaal van 500 leerlingen.

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...
Lees verder →
11
jan

Wirtzbeurs

By: admin

Rose-Mieke Karel Wirtzbeurs

Dit project is opgericht voor de ondersteuning van het gezin Mahayani en gezin Rathi op Bali en loopt vanaf 2007. De beurs is toegekend aan Ida Ayu Wayan Mahayani (17 jaar), die het studiejaar 2007-2008 is begonnen met haar studie medicijnen aan de Udayana Universiteit te Denpasar. Naast haar maandelijkse toelage krijgt zij extra kosten zoals collegegeld, aanschaf van studieboeken, laptop computer en degelijke vergoed. Behalve een zeer getalenteerde studente is zij ook een van de beste vertolkers van traditionele dansen op Bali.

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...
Lees verder →
07
jan

Hygiëne projecten

By: admin

Hygiëne projecten in de nieuwgebouwde scholen

Projectmanager Marleen van Hilten bezoekt regelmatig de nieuwe Maasscholen en leidt daar het schoonmaak- en hygiëneproject. Dankzij haar bezoeken zijn er duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot het onderhouden van de scholen. Door de vervolgbezoeken en evaluaties van onze lokale projectmanager Santi Lisana wordt een en ander zeer serieus genomen door het schoolmanagement. Door deze contacten ondersteunt zij de scholen met adviezen, ook op financieel terrein.

Facebook Twitter Vimeo Share to Stumble Upon More...
Lees verder →

Onze sponsors

Abonneren op RSS - Lopend